kils däck & bilservice

Värmlands län

Information

610807-XXXX är organisationsnummer för företaget kils däck & bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som kils däck & bilservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kil som är den kommunen som kils däck & bilservice finns i.

kils däck & bilservice har varit registrerat sedan 1996-01-12 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för kils däck & bilservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

kils däck & bilservice är och det finns flera bolag i Kil som också är .

Firmatecknare för kils däck & bilservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med kils däck & bilservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med däck & fälgar

Det finns olika personer som har en koppling med kils däck & bilservice och det är Andersson, Erik Kennet som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,