Kils Sot o Ventilationsservice Kommanditbolag

Värmlands län

Information

Skorstensfejeri

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kils Sot o Ventilationsservice Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Kil så är Kils Sot o Ventilationsservice Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Kil arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kil och i Värmlands län. Redan 2007-01-18 så skapades Kils Sot o Ventilationsservice Kommanditbolag och verksamheten är har F-skattsedel Kils Sot o Ventilationsservice Kommanditbolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kils Sot o Ventilationsservice Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

916456-9718 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kil.

Just nu är Kils Sot o Ventilationsservice Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Kils Sot o Ventilationsservice Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 0554-41030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kils Sot o Ventilationsservice Kommanditbolag är Sandström, Hans Stefan som är född 1966 och har titeln Komplementär, Larsson, Kerstin Lena Birgitta som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, .