Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag

Värmlands län

Information

Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kil. Det är nämligen den kommunen som Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-11-06.

Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1999-01-04. Men sedan 2000-11-06 så har Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gärdesg. 2, 665 32, Kil. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0554-40320.

Kil arbetar för att företag som Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag. Det finns flera företag i Värmlands län.

Murningsarbeten, kakel och klinkerssättning, försäljning av därtill hörande material och tjänster.

Firmatecknare för Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag och det är följande personer, Magnusson, Charles Robert som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Sjöberg, Sven Mikael Peter som är född 1973 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kils Murarfirma Sjöberg & Magnusson Handelsbolag är 969656-0516.