Kils Trä- och Byggvaror Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall driva handel med byggnadsmaterial, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kils Trä- och Byggvaror Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kil så är Kils Trä- och Byggvaror Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Kil arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kil och i Värmlands län. Redan 1969-09-17 så skapades Kils Trä- och Byggvaror Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kils Trä- och Byggvaror Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kils Trä- och Byggvaror Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556128-9520 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kil.

Just nu är Kils Trä- och Byggvaror Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Kils Trä- och Byggvaror Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0554-41630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Zetterberg, Jan Olov Gunnar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kils Trä- och Byggvaror Aktiebolag är Zetterberg, Jan Olov Gunnar som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Adolfsson, Karl Johan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björkman, Berndt Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Emsevik, Elsa Inger Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Emsevik, Mats Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Sven Edvin Sören som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantBergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Hallgren, Anders Evert som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.