Aktiebolaget Kilshälsan

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kil och Aktiebolaget Kilshälsan är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Kilshälsan är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Kilshälsan är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Kilshälsan är ett Aktiebolag och skapades 1972-05-08. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Kil där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Kilshälsan ska trivas.

Aktiebolaget Kilshälsan är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kil så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bereda företagshälsovård i enlighet med de riktlinjer härför, om vilka SAF träffat överenskommelse med motpart på arbetsmarknaden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Kilshälsan är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Aktiebolaget Kilshälsan Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kil.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Kilshälsan så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0554-14045.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Junghage, Anna Carina.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Kilshälsan är Junghage, Anna Carina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Marie-Louise Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl-Ingmar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Vestman, Kjell Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Revev AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Kilshälsan har 556163-6928 som sitt organisationsnummer.