Kils Verkstads Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kil och Kils Verkstads Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kils Verkstads Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kils Verkstads Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kils Verkstads Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-01-15. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Kil där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kils Verkstads Aktiebolag ska trivas.

Kils Verkstads Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kil så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva mekanisk verkstadsrörelse, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kils Verkstads Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Kils Verkstads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kil.

Vill man komma i kontakt med Kils Verkstads Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0554-31400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kils Verkstads Aktiebolag är Öien, Arild Johannes Rognan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Spetsmark, Ulf Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annika Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Spetsmark, Anna Eva Sophie som är född 1981 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Kils Verkstads Aktiebolag har 556214-6711 som sitt organisationsnummer.