Plåtlagret & UC Teknik AB

Värmlands län

Information

Plåtlagret & UC Teknik AB är en verksamhet som finns i Kil. I Plåtlagret & UC Teknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abrahamsson, Claes David som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Ulf Berny som är född 1969 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anette Ulla Lena som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisorn som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Plåtlagret & UC Teknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Plåtlagret & UC Teknik AB på telefon 0554-689300.

Bolaget skall bedriva tillverkning av byggnadsplåt- och vattenavrinningsdetaljer, handel med underhållsprodukter för industrin såsom kullager och transmission, plåtslageriverksamhet, uthyrning av kontors- och byggnadsinventarier inom plåtslageribranschen, travsportverksamhet, uppfödning och handel med hästar, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Plåtlagret & UC Teknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Plåtlagret & UC Teknik AB är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Kil arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Plåtlagret & UC Teknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Plåtlagret & UC Teknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Plåtlagret & UC Teknik AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Plåtlagret & UC Teknik AB har 556222-5549 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.