Kils Virkestransport Aktiebolag

Värmlands län

Information

556250-9207 är organisationsnummer för bolaget Kils Virkestransport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kils Virkestransport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kil som är den kommunen som Kils Virkestransport Aktiebolag finns i.

Kils Virkestransport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-11-12 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kils Virkestransport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Kils Virkestransport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kil som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kils Virkestransport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kils Virkestransport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5193250 eller genom brev på följande adress:
Hagv. 13, 665 33, Kil

Bolaget skall bedriva yrkesmässig trafik för godsbefordran samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kils Virkestransport Aktiebolag och det är Johansson, Anders Ingmar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kedemark, Maud Anna Marina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lenger, Kerstin Marianne som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,