Kils Fönster- och Akustiksystem Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall utföra undertaksmontering, fönsterrenovering, byggnadsvård, ombyggnader och nybyggnader av bostads- kontors och industrifastigheter samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kils Fönster- och Akustiksystem Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kil så är Kils Fönster- och Akustiksystem Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Kil arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kil och i Värmlands län. Redan 1986-01-14 så skapades Kils Fönster- och Akustiksystem Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kils Fönster- och Akustiksystem Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kils Fönster- och Akustiksystem Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556271-0045 är organisationsnummret för företaget som finns i Kil.

Just nu är Kils Fönster- och Akustiksystem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Kils Fönster- och Akustiksystem Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0554-41089 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kils Fönster- och Akustiksystem Aktiebolag är Österberg, Olov Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anette Christina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars-Gunnar Axel som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .