Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag

Värmlands län

Information

Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag är ett företag som finns i Kil. I Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenberg, Leif Ragnar som är född 1955 och har titeln VD, Stenberg, Leif Ragnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Daeng som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kaiding, Ragnar Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag på telefon 0554-41340.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva ventilations och plåtmontage samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värmlands län och Kil arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kils Ventilation & Plåt Aktiebolag har 556274-1636 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.