Kils Bilmecano Aktiebolag

Värmlands län

Information

Kils Bilmecano Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Kil som är den kommunen där Kils Bilmecano Aktiebolag finns. I Kil så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kils Bilmecano Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Kils Bilmecano Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kils Bilmecano Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0554-41000.

Kil arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kils Bilmecano Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kils Bilmecano Aktiebolag har idag 556299-4235 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kils Bilmecano Aktiebolag

Bolaget skall driva bil- och bilreservdelsförsäljning, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter och härmed förenlig verksamhet.

I Kils Bilmecano Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Christoffersson, Bengt Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Christoffersson, Eva-Lena Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Eklund, Johan Fredrik Axel som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .