Kils Blästrings- och Målningsservice Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva målnings- och ytbehandlingsarbeten samt därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kils Blästrings- och Målningsservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kil så är Kils Blästrings- och Målningsservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Kil arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kil och i Värmlands län. Redan 1988-12-07 så skapades Kils Blästrings- och Målningsservice Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kils Blästrings- och Målningsservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kils Blästrings- och Målningsservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556343-0312 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kil.

Just nu är Kils Blästrings- och Målningsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Kils Blästrings- och Målningsservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0554-12604 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kils Blästrings- och Målningsservice Aktiebolag är Wackelin, Lars Tommy som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mollstedt, Carin Charlotte B som är född 1976 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .