Kilvision Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Kilvision Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kil här finns det många olika Aktiebolag. Kilvision Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Kil jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Kilvision Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556495-8261.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0554-19400 alternativt besöka eller skicka post till Kilvision Aktiebolag på följande adress Rosengränd 12, 665 32, Kil.

Kilvision Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kilvision Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Blank, Bengt Kurt som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . Askeröd, Leif Guthorm som är född 1946 och har titeln Suppleant , Bjelvert, Stig Ove som är född 1947 och har titeln Suppleant , Grönberg, Sven Thomas Peter som är född 1956 och har titeln Suppleant . Hildén, Charlotte Jessica som är född 1979 och har titeln Suppleant . Ruhe, Erik Carl Algot som är född 1948 och har titeln Suppleant . . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall för Kilbostäders, Kils kommuns och näringslivets behov inom kommunikationsområdet: - anlägga, äga och driva kabelnät inom Kils kommun för programdistribution samt data- och telekommunikation och därmed förenlig verksamhet, - skapa goda tekniska förutsättningar för informationsutbyte, - initiera och bedriva utvecklingsarbete inom området.