Kils Mäklarbyrå Aktiebolag

Värmlands län

Information

Kils Mäklarbyrå Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Kil som är den kommunen där Kils Mäklarbyrå Aktiebolag finns. I Kil så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kils Mäklarbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kils Mäklarbyrå Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Kils Mäklarbyrå Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kils Mäklarbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 55, 665 30, Kil men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0554-14000.

Kil arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kils Mäklarbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kils Mäklarbyrå Aktiebolag har idag 556502-3198 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kils Mäklarbyrå Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förmedling av fastighetsförsäljningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Kils Mäklarbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Jan-Erik som är född 1955 och har titeln VD, Larsson, Jan-Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenholm, Eva Annelie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Selander, Ulf Anders som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.