Kiltec Entreprenad Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Kiltec Entreprenad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kil här finns det många olika Aktiebolag. Kiltec Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Kil jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Kiltec Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-11-06 och har organisationsnummer 556597-8417.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6408044 alternativt besöka eller skicka post till Kiltec Entreprenad Aktiebolag på följande adress Prästbolsvillan, 665 94, Fagerås.

Kiltec Entreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-11-06.

I Kiltec Entreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Alf Kurt Johnny som är född 1950 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva markarbeten inom gräv och schaktarbeten, personaluthyrning inom byggnads- och verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.