Kils Smide AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kil och Kils Smide AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kils Smide AB är ett av dem. Statusen för Kils Smide AB är att Bolaget är aktivt.

Kils Smide AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-06. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Kil där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kils Smide AB ska trivas.

Kils Smide AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Kil så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggsmide, legotillverkning och reparationer inom verkstadsindustrin samt konstsmide jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kils Smide AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är Kils Smide AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kil.

Vill man komma i kontakt med Kils Smide AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0554-10209.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kils Smide AB är Häggkvist, Thord Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggkvist, Margareta Vera Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Selander, Ulf Anders som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kils Smide AB har 556618-1433 som sitt organisationsnummer.