Gamla Kils Maskin Aktiebolag

Värmlands län

Information

Gamla Kils Maskin Aktiebolag är ett företag som finns i Kil. I Gamla Kils Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tronrud, Atle som är född 1972 och har titeln VD, Tronrud, Atle som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson-Böe, Runo Per Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson-Böe, Lillemor Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Fridh, Erik Tomas som är född 1951 och har titeln Revisor, Fridhs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gamla Kils Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gamla Kils Maskin Aktiebolag på telefon 054-534050.

Bolaget skall bedriva handel med maskintillbehör till gräv- och schaktmaskiner, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gamla Kils Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gamla Kils Maskin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värmlands län och Kil arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gamla Kils Maskin Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Gamla Kils Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gamla Kils Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Gamla Kils Maskin Aktiebolag har 556676-4196 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.