Kils Glasmästeri AB

Värmlands län

Information

Kils Glasmästeri AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Kil som är den kommunen där Kils Glasmästeri AB finns. I Kil så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kils Glasmästeri AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kils Glasmästeri AB har haft sedan 2007-03-22. Kils Glasmästeri AB har funnits sedan och 2007-03-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kils Glasmästeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gärdesg. 10, 665 32, Kil men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0554-41088.

Kil arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kils Glasmästeri AB Privat, ej börsnoterat.

Kils Glasmästeri AB har idag 556723-0411 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Kils Glasmästeri AB

Bolaget skall bedriva glasmästeri, snickeri och persontransporter samt därmed förenlig verksamhet.

I Kils Glasmästeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bönström, Gert Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bönström, Christer Ragnar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bönström, Helge Ragnar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .