Kilsplantan AB

Värmlands län

Information

Kilsplantan AB är en verksamhet som finns i Kil. I Kilsplantan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bonander, Jan Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bonander, Maj Charlotta Elisabet som är född 1931 och har titeln Suppleant, Larsson, Rune Sören som är född 1951 och har titeln Revisor, Värmlands Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kilsplantan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kilsplantan AB på telefon 0554-31220.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att odla och försälja skogsplantor, träna och äga travhästar, samt handla med auktionsgods och fordon och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kilsplantan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kilsplantan AB är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Kil arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kilsplantan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-23 och Kilsplantan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kilsplantan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kilsplantan AB har 556727-8204 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.